Goed nieuws! De wet kwaliteitsborging voor het bouwen is door de Tweede Kamer.

Dit heeft impact op de hele bouwkolom. De invoering op 1 januari 2018 is ook een feit. Dan toetst niet meer de gemeente of de bouwplannen voldoen, maar is er een kwaliteitsborgingstraject ingevoerd waarbij aangetoond gaat worden dat hetgeen is gebouwd voldoet. In de kern door de bouwer met onderaannemer en leveranciers, bewaakt en afgehecht door een onafhankelijke kwaliteitsborger aan de hand van een kwaliteitsinstrument.

Na een drukbezochte 1e Praktijkdag afgelopen 23 november organiseren Nieman Kwaliteitsborging en Balance & Result op 17 mei aanstaande de 2de praktijkdag Kwaliteitsborging voor het Bouwen. Uw organisatie gaat veranderen. Graag vertellen wij u op welke manier u deze veranderingen kan doorvoeren.


Naast een plenair gedeelte worden er in vier workshops antwoorden op vragen gegeven zoals:

  • Aanmeldbutton Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw 23-11-2016Hoe ontwerp, realiseer en verifieer je risico gestuurd ontwerpen?
  • Hoe ga je slim om met bestaande concepten en repeterende bewijslast?
  • Hoe regel je ketenverantwoordelijkheid & ketenbetrokkenheid?
  • Hoe richt je een as built dossier logisch in?
Aanmelden

Bij aanmelding vragen wij u om uw de workshop van uw voorkeur aan te geven.

U kunt zich tot uiterlijk 10 mei 2017 online inschrijven voor de praktijkdag.

Wij vragen u om een vergoeding van € 295,-per persoon voor deelname aan deze praktijkdag. Komt u met meerdere collega’s, dan kunnen de 2de tot en met de 4de persoon deelnemen voor € 245,-. Komt u met nog meer collega’s komen dan bieden u meer korting aan. Voor een vergoeding vanaf 5 collega’s kunt u ons mailen info@niemankwaliteitsborging.nl

Informatie plein

Diverse partijen informeren u op het informatieplein over de Wet Kwaliteitsborging en bijbehorende instrumenten. Wilt u ook standhouder zijn op dit informatieplein? Dat kan nog!
Neemt u dan contact op met Miriam Nijhof van Balance & Result op m.nijhof@balance-result.nl of u belt 0570-628474

Voor overige vragen mailt u info@niemankwaliteitsborging.nl of u belt 038-3030903. Download flyer