De ontwikkelingen op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding staan niet stil. En daarom hebben we deze jubileumeditie weer een vol programma met de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken en activiteiten op deze terreinen. Met deels ‘oude bekenden’ als sprekers en workshopleiders, maar ook weer veel nieuwe gezichten van nieuwe organisaties.

Programma

Het IFV en de Stichting Fellow FSE wo2  hebben een programma samengesteld waarin we wetenschap en praktijk met elkaar verbinden, maar ook de verbinding blijven leggen tussen brandpreventie en brandbestrijding. We nodigen u dan ook graag uit om ook eens een andere workshop te bezoeken dan waarvoor u vanuit uw professie wat vanzelfsprekender zou kiezen.

Lezing & workshop

Lees gehele programma en meld je aan.

2017-11-08en09_FSScongres_RHE