Impressie exterieur

In opdracht van Zorgpartners Friesland werkt de Nieman Groep momenteel aan de uitwerking van de nieuwbouw van Nieuw Toutenburg, voortaan geheten Burgumerheide te Noordbergum. Het ontwerp is van Inbo Architecten. In het project komen 13 woongroepen met zelfstandige eenheden die ruimte bieden aan totaal 104 cliënten. De zorg is gericht op gerontopsychiatrie en korsakov. Ook komt er een ruimte voor dagactiviteiten, een restaurant, kapsalon en voorzieningen voor artsen, fysiotherapie etc.

Met integraal advies van de Nieman Groep in de ontwerpfase voor de installaties, de bouwfysica en de brandveiligheid.

Voor meer informatie kijkt u op Inbo.nl
Lees ook het artikel uit de Leeuwarder Courant van 21-01-2014

Impressie interieur

Wilt u meer weten over brandveiligheid in de zorg?
Kom naar naar onze Praktijkdag op 20 maart 2014.