little manhattan impressie 2 © StudioninedotsDe internationale campus ‘Little Manhattan’ krijgt 872 kamers waaronder 590 studentenkamers en 282 studio’s voor jongeren, de zogenoemde kamers voor Young professionals.

De studentenkamers en studio’s krijgen elk een eigen entree en beschikken over een keuken, badkamer, toilet en een woon-/studeerkamer. In het project zijn diverse gemeenschappelijk ruimten zoals wasruimten, fietsenstallingen en commerciële ruimte opgenomen. Het project wordt als het ware in een u-vorm gebouwd en kenmerkt zich door torens van respectievelijk 73 en 61 meter hoogte.
Het ontwerp is van Studioninedots (afbeeldingen rechts © Studioninedots) uit Amsterdam. De bouw start waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2015.

little manhattan impressie © StudioninedotsNieman geeft advies in ontwerptraject over de onderwerpen:
  • Installatietechniek
  • Bouwfysica
  • Bouwregelgeving
  • Brandveiligheid

 

Lees meer op

 

Voor vragen over dit deze studentencampus mailt u aan John Bouwman