Praktijklessen die je niet wilt missen v2.0.!

Woensdag 11 oktober 2017 –  De Cantharel, Apeldoorn

U heeft het vast gelezen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is in de parkeerstand beland. Ondanks dat, zijn én worden er wel boeiende praktijklessen opgedaan, die we graag willen delen. Niet zozeer vanwege de wet, maar vanwege het feit dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt. De praktijk kan immers nog zoveel beter!

Veel marktpartijen en opdrachtgevers hebben de ambitie om hun kwaliteit naar een hoger niveau te tillen en zijn daar dagelijks mee bezig. Daarom gaat de Praktijkdag op 11 oktober gewoon door. Aannemers, installateurs, opdrachtgevers, ontwerpers en toeleveranciers worden van harde uitgenodigd hun ervaringen te delen.

Ondertussen blijft kwaliteitsbewust handelen uiterst relevant, zeker in een tijd waarin het behalen van productiedoelen centraal staat. Een hoger kwaliteitsbesef leidt namelijk tot tevreden klanten, leuker werk én lagere faalkosten, dus meer opbrengst. Niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de langere termijn. Een andere teamdynamiek, betere systematieken en nieuwe apps banen de weg naar betere prestaties. Er zijn ook valkuilen, deze praktijkdag maakt die zichtbaar, en bevat praktijkervaringen gecombineerd met interactieve, praktijkgerichte workshops. U krijgt een beeld van uw nieuwe kansen, en zijn we erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deelnemen

Wij vragen u een bijdrage voor deze middag van € 145,- exclusief BTW.
Meld u nu aan! Aanmelden kan tot en met 6 oktober 2017.

Programma

Het programma bestaat uit één plenaire middagsessie met lezingen en 3 workshops. Download flyer

Programma 2de Praktijkdag_kwalteitsborging 11-10-2017