Expertclass Next Generation 10-09-2015

In expertclasses presenteert de TU/e jaarlijks nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie. Een verbinding ook tussen medewerkers en studenten aan de TU/e en de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.

Het hoogtepunt van de expertclass ‘Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de VVBA IFV scriptieprijs 2017. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende of relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

De Stichting Fellowship FSE WO2 nodigt u van harte uit om bij deze expert class aanwezig te zijn. Mogelijk wordt u geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk.

Programma Expertclass FSE ‘Next Generation’

 

14:00        Welkom
                 Patries Robijn, VVBA en Stichting FSE-WO2

14:15        Preventie en repressie, een één tweetje
                 Duo presentatie Ricardo Weewer, lector Brandweeracademie en Ruud van Herpen, fellow FSE TU/e

15:00        Dilemma’s
                 Quiz over regels en doelen, normen en praktijk, verantwoordelijkheid nemen of afkopen,
                 ingenieursethiek

15:15        Koffie/thee

15:45        Presentaties van enkele studentonderzoeken

16:45        Bekendmaking nominaties IFV-VVBA scriptieprijs
                 David den Boer, VVBA

17:00        Netwerkborrel in de TU/e café de Zwarte Doos

Deelname

Deelname is gratis. Wij vragen u wel om vooraf aan te melden bij n.kuilder@nieman.nl in verband met maximaal aantal aanwezigen en catering.

Scripties

Ben jij in 2016 of 2017 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Inleveren van jouw scriptie kan tot 1 september 2017. Lees meer.

Download de Uitnodiging Expertclass Next Generation 14-09-2017  en lees meer op fellowfse.nl