Werkconferentie ‘Investeren in woningen, die op diverse energiescenario’s zijn voorbereid‘

‘Praktijknetwerk Betaalbaar Renoveren’ is een netwerk van woningcorporaties en marktpartijen, dat zich richt op het betaalbaar renoveren en verduurzamen van de woningvoorraad met aandacht voor de techniek, de economische en de sociale aspecten. Op 15 maart aanstaande staat er een werkconferentie van het praktijknetwerk PB3R op het programma over de energetische toekomst van woningen, die op uitnodiging ook toegankelijk is voor externe deelnemers.

U weet waarschijnlijk ook niet hoe de energetische toekomst van uw woning eruit gaat zien. Worden uw woningen allemaal all-electric, of moeten ze ook voorbereid zijn op waterstof of andere energiebronnen? Wat zijn de consequenties van de keuze voor een energiebron voor bijvoorbeeld het comfort of voor de portemonnee? Wat zijn de verwachte innovaties en ontwikkelingen vanuit de installatiewereld? Doet u per ongeluk geen desinvesteringen?  Welke eisen moeten we nu stellen aan de woning van morgen? Antwoorden op deze en andere vragen worden gegeven op deze werkconferentie.

Harm Valk licht op deze bijeenkomst toe wat we van regeringsbeleid mogen verwachten met betrekking tot energetische toekomst van woningen.

 

Werkconferentie Investeren in woningen, die op diverse energiescenario's zijn voorbereid