Wij vinden kennisdeling met de toekomstige engineers belangrijk!

Nieman organiseert regelmatig informatieve sessies voor studenten van technische Hogescholen en Universiteiten. Zo ook voor de Hogeschool Utrecht. Afgelopen week bezochten ruim dertig derdejaars studenten van de specialisatie Re-Engineering Gebouwde Omgeving (REGO) van de Bachelor Built Environment ons kantoor in Utrecht.

Een aantal van onze specialisten en adviseurs waaronder Synneva Rusman en Bram Voerman vertelden over de rol van de bouwfysicus bij renovatieprojecten. Peter Smits had het over installatietechniek, Jacco Huijzer informeerde de studenten over de bouwregelgeviing en het Bouwbesluit. André van de Grootevheen deelde zijn kennis van energie en duurzaamheid en Jitse Pijlman lichte het akoestisch advies toe. Zo kregen de studenten een totaal beeld van de integrale advisering bij een ingenieursbureau.

Het doel van de bijeenkomst was om deze toekomstige engineers een kijkje in de keuken te geven en om kennis en ervaring te delen.

Toekomstige engineers Hogeschool Utrecht bij Nieman Raadgevende Ingenieurs Synneva Rusman deelt kennis met toekomstige engineers

Informatie

Heeft u hierover een vraag? Of wilt u ook een informatieve sessie? Neemt u dan graag met ons contact op