Nieman is één van de sponsoren van Climate Planet.

Climate Planet Jaarbeursplein Utrecht

Climate Planet Jaarbeursplein Utrecht

De succesvolle internationale Climate Planet komt voor het eerst naar Nederland! Van 6 oktober tot 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages op het Jaarbeursplein in Utrecht. Binnen in de Climate Planet draait een kleinere wereldbol waarop de 360 graden film en live gestreamde beelden worden geprojecteerd. De experience toont urgentie en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. Zowel in Nederland als in 192 andere landen die de Global Goals omarmen.

Climate Planet biedt een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde. In een ruimtereis word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst. Een maand lang wordt in samenwerking met bedrijven en organisaties in de wereldbol op het Jaarbeursplein in Utrecht allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals: 17 werelddoelen die zijn opgesteld om een einde te maken aan klimaatverandering, extreme armoede en ongelijkheid.  Lees meer

TO FORESEE

Nieman Raadgevende Ingenieurs bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit jubileum met onze relaties te vieren en om samen te kijken naar de toekomst hebben wij als  locatie gekozen voor Climate Planet in Utrecht. Binnenkort maken wij meer over het programma van TO FORESEE bekend.

Alle Nederlanders naar Energieneutraal begint bij bewustwording en enthousiasme. Wij leveren hieraan graag een bijdrage en zijn ons hiervan bewust van in onze advisering en dienstverlening. Graag geven wij op onze eigen positieve manier aandacht aan de noodzaak van verduurzaming en de noodzaak van de energietransitie voor het tegengaan van klimaatverandering.

Houd hiervoor uw agenda vrij op 9 oktober!

 

In 2018 staan wij al 30 jaar In ’t Hart van de Bouw