Ben jij in 2017 of 2018 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Stuur dan je scriptie!

De scriptie dient ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2017 of 2018 aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied. De scriptie moet in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en een omvang hebben van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren). De scriptie moet door de onderwijsinstelling met tenminste een voldoende zijn beoordeeld.

Beoordelingscriteria

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.

Prijs

Door het IFV en de VVBA wordt een geldbedrag van € 1200= beschikbaar gesteld, te besteden voor verdere persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied van brandveiligheid

Indiening

Scripties indienen in pdf-formaat, per mail bij Natinja Kuilder (n.kuilder@nieman.nl), voor 1 september 2018. De genomineerden worden bekend gemaakt in de expertclass ‘FSE – Next Generation’ aan de TU Eindhoven op 13 september 2018. De genomineerden mogen hun scriptie presenteren tijdens het IFV FSS congres op 15 november 2018, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Download de voorwaarden voor deelname aan de scriptieprijs brandveiligheid 2018

Voorwaarden voor deelname aan de scriptieprijs brandveiligheid 2018  VVBA-IFV-scriptieprijs-2018_2

Lees meer over de eerdere winnaars van de scriptieprijs.