11de nationaal Congres Fire Safety & Science11de Nationaal Congres Fire Safety en Science

Op 14 en 15 november organiseert het IFV in samenwerking met de Stichting Fellow FSE het 11de nationaal congres Fire Safety & Science. De ontwikkelingen op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding staan niet stil. Het programma is gevuld met de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken en activiteiten op deze terreinen.

Stichting Fellow FSE WO2

De Stichting Fellowship FSE WO2 is het bestuursorgaan van het fellowship FSE aan de TU/e. FSE staat voor Fire Safety Engineering: integraal maatwerk voor de brandveiligheid van gebouwen. De Fellow FSE Ruud van Herpen begeleidt de studenten onderzoeken die door TU/e studenten worden uitgevoerd. Maak op het FSS congres kennis met de leden van de stichting.

Programma

In het programma worden wetenschap en praktijk met elkaar verbonden en wordt de verbinding gelegd tussen brandpreventie en brandbestrijding.
Bekijk het programma

Cindy-Veerman-Ruud-van Herpen-IFV-VVBA-scriptieprijs socmed

Winnares scriptieprijs 2017 Cindy Veerman en Ruud van Herpen

Het congres vindt op 14 en 15 november plaats op het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem.