Het GeluidBuroOp 22 en 23 maart vindt de jaarlijkse Kerkenbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op zaterdag 23 maart om 11:50 uur vertelt collega Jan Bril van Het GeluidBuro over Flexibele akoestiek voor flexibele gebruikers’. Wil je daarbij zijn en voordelig naar binnen? Meld je dan aan met kortingscode KB2019GB.

Flexibele akoestiek voor flexibele gebruikers

Kerkzalen worden steeds flexibeler ingericht en multifunctioneel gebruikt. Kan de akoestiek in het gebouw dan een vaststaand gegeven blijven of moet de akoestiek ook meebewegen? De workshop gaat in op deze vraag en mogelijkheden om op verschillende manieren de akoestiek flexibel te maken.

Akoestiek kerkgebouwen

Elke kerk heeft een eigen akoestisch karakter. Een mooie kerkzaal heeft niet vanzelfsprekend een mooie akoestiek. Met akoestisch onderzoek bepalen we de akoestiek die is afgestemd op de liturgie en het gebruik van de zaal. Door de juiste voorzieningen te treffen kan een kerkzaal optimaal worden gebruikt, zodat de dienst of bijeenkomst centraal komt te staan. Het GeluidBuro helpt met de realisatie hiervan.
Lees meer hierover en bekijk ook de referentieprojecten akoestiek kerkgebouwen

Voor meer informatie over de Kerkenbeurs kijk dan hier.

et-GeluidBuro-Akoestiek-kerkgebouwen-Sint-Jan-Den-Bosch-01

Sint-Janskathedraal Den Bosch