Een gezond binnenklimaat is in moderne energiezuinige gebouwen een uitdaging. De eisen aan energiezuinigheid worden strenger en de rekenmethodes gaan veranderen. Welke consequenties heeft dit voor installaties en voor ventilatiesystemen in het bijzonder? Hoe kunnen bestaande systemen verbeterd worden om het noodzakelijke energielabel te halen? Hoe kunnen we de systemen gasloos maken?I

In dit Kenniscafé delen Harm Valk en Toine van der Boomen van Systemair hun kennis en visie in een ongedwongen sfeer. Je hoort meer over de nieuwe rekenmethode voor energiezuinige gebouwen en de ‘BENG’-eisen die binnenkort van kracht worden.

Adviseurs van Nieman zijn niet alleen betrokken bij een breed scala aan projecten, maar ook betrokken bij de nieuwe regelgeving. Zij delen hun inzichten graag met u Systemair is fabrikant en leverancier van het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing. Als systeempartner delen ze graag hun kennis en ervaring om het gewenste binnenklimaat te creëren.

Waar en wanneer?

aanmelden voor Kenniscafé Nieman-SystemairHet Kenniscafé vindt plaats op donderdag 21 maart 2019 bij NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs in Zwolle.
Vanaf 14.00 uur ben je welkom en rond 16.30 uur sluiten we af met een netwerkborrel
Er is plek voor 25 deelnemers. Vol = Vol!

Kenniscafé Systemair - Nieman