Als Kennispartner van TVVL zijn wij voor het tweede jaar te vinden op het TVVL kennisplein in Hal 12.

We nemen voor het vijfde jaar op rij deel aan Building Holland. Op het TVVL podium geven Nieman collega’s presentaties en in onze stand beantwoorden wij graag uw vragen en denken met u mee.
Ook aan de innovatietafels zijn wij vast weer te vinden als expert of moderator.

Bij Nieman kunt u terecht met uw vragen over actuele ontwikkelingen op het gebied van energieneutrale, gezonde en veilige gebouwen. Wij delen graag onze ervaringen met Nul-op-de-Meter projecten en BENG (Bijna-Energie-Neutrale-Gebouwen) in woning- en utiliteitsbouw. Vanuit de ervaring met deze projecten brengen we de praktische gevolgen van gasloos bouwen en renoveren in beeld voor eigenaar en bewoner. Wij delen  onze visie over de toekomst van de bouw graag met u. Nieman staat voor integrale bouwkwaliteit in een duurzame leefomgeving.

Voor meer informatie over ons kijkt u op www.nieman.nl. Maar liever ontmoeten wij u op Building Holland zelf. Wij zijn te vinden op stand 12.17 op het TVVL Kennisplein in Hal 12.
Voor het derde jaar maken wij deel uit van de TVVL Kennisplein samen met TVVL en haar Kennispartners. Op het TVVL kennispodium worden door Nieman collega’s presentaties gegeven over actuele onderwerpen. Het programma volgt binnenkort.

Bekijk het programma

 

Registratielink NIEMAN Building Holland 2019

Wij ontmoeten u graag!

Building Holland is van dinsdag 9 april t/m donderdag 11 april 2019 in de RAI in Amsterdam

Nieman collega'sin gesprek op Building Holland