GEZOCHT – INSTALLATIETECHNISCHE UITDAGING RONDOM ENERGIETRANSITIE

 

Beeldmerk TVVL KennispleinHeb jij een (installatie)technische uitdaging rondom de energietransitie in de gebouwde omgeving waar nog geen oplossing voor is? En wil je weten wat er gebeurt als een team van experts samen werkt aan een oplossing voor dit probleem? Meld jouw probleem dan aan voor de ‘snelkookpansessie’ op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2019.

Op donderdag 11 april organiseert TVVL een ‘snelkookpansessie’ op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland. In deze sessie, geleid door Harm Valk, ontwikkelen experts van de deelnemers aan het TVVL Kennisplein op hoofdlijnen een praktische (installatietechnische) oplossing voor een praktijkprobleem. Deze oplossing delen we na afloop van de sessie om 15.45 uur met alle bezoekers op het Energie voor de toekomst podium.


Wil jij graag dat de experts in deze ‘snelkookpansessie’ met jouw probleem aan de slag gaan?

Stuur dan voor dinsdag 2 april 2019 een omschrijving van jouw probleem of uitdaging rondom de energietransitie in de gebouwde omgeving, inclusief fotomateriaal en de technische specificaties van het betreffende gebouw naar info@tvvl.nl Uit alle aanmeldingen wordt één specifiek probleem gekozen, die kort voor de ‘snelkookpansessie’ wordt gedeeld met de experts.

Tijdens Building Holland gaan de experts vervolgens met elkaar aan de slag, om te laten zien hoe we alleen door samenwerking echt het verschil kunnen maken.

Bezoek Building Holland

Heb je geen probleem maar wil je wel de uitkomst van deze snelkookpansessie bijwonen? Registreer je dan gratis voor een bezoek aan deze beurs-> http://bit.ly/2UyLDDN

Snelkookpansessie Building Holland 2019