Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar Nieman Academie

Akoestiek en geluid trainingsoverzicht

Incompany trainingen

Een incompany-training over akoestiek, bouwakoestiek, geluidsisolatie, geluidswering of andere akoestische vraagstukken maken we graag voor u op maat.

Vraagstukken die in uw organisatie spelen, gebruiken we dan bij het ontwerp van de training. Onze integrale kennis gebruiken wij hierbij als basis.

Bovendien kunnen we bij de training bij u op locatie organiseren. Praktisch en efficiënt dus.

Kennis wordt pas waardevol als je het deelt! Ook op dit gebied werken we graag samen met De Geluidacademie. Vanuit de Geluidacademie worden trainingen vanuit het vakgebied geluid en akoestiek georganiseerd. Kijk voor het aanbod en informatie op www.geluidacademie.nl.

 

Danielle en Ellen

Met welke uitdaging kunnen wij je helpen? Wij staan voor je klaar!

Daniëlle van Rossum & Ellen Jalink
Opleidingscoördinatoren Nieman Academie

Je bereikt ons op T 038 4670030 en op niemanacademie@nieman.nl

Geluid in de gebouwde omgeving

De mens staat in contact met zijn omgeving via zijn zintuigen: hij hoort, ruikt, voelt en proeft zijn omgeving.

Een bepaald geluid kan op hetzelfde moment voor de één nuttig en nodig zijn en voor de ander onaanvaardbaar en uiterst hinderlijk zijn. Daarmee is geluid een complexe materie.

Het aspect geluid in relatie tot de gebouwde omgeving is één van Niemans specialismen. Dankzij onze integrale kennis van regelgeving, bouwfysica en bouwpraktijk geven wij praktisch uitvoerbare adviezen op het gebied van bouwakoestiek en milieugeluid.

Kennis wordt pas waardevol als je het deelt! Ook op dit gebied werken we graag samen met De Geluidacademie. Vanuit de Geluidacademie worden trainingen geluid en akoestiek op maat gemaakt en gegeven door experts in het vakgebied. Kijk voor het aanbod en informatie op www.geluidacademie.nl.

Lees meer over akoestiek in de gebouwde omgeving

Akoestiek in de ruimte