Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Incompany trainingen

Een incompany-training over brandveiligheidsvoorschriften en het Bouwbesluit of Fire Safety Engineering  of andere vraagstukken die te maken hebben met een brand- en vluchtveilig gebouw maken we graag voor u op maat.

Vraagstukken die in uw organisatie spelen, gebruiken we dan bij het ontwerp van de training. Onze integrale kennis gebruiken wij hierbij als basis.

Bovendien kunnen we bij de training bij u op locatie organiseren. Praktisch en efficiënt dus.

Ellen Jalink & Tina van der Meer- Nieman Academie

Neem contact met ons op voor meer informatie over een (incompany) training

Ellen Jalink en Tina van der Meer, coördinatoren Nieman Academie

Doel brandveiligheid

Eén van de belangrijkste doelen van brandveiligheid is te zorgen dat mensen een gebouw of bouwwerk in geval van brand veilig kunnen ontvluchten.

Het is dus essentieel gebouwen te ontwerpen waarbij het risico van slachtoffers zo klein mogelijk is. De rekenregels uit de bouwregel- geving bieden een handvat waarmee op eenvoudige wijze bepaald wordt of de ontvluchting voldoende of onvoldoende is.

Voor grote en complexe bouwwerken, waar veel mensen kunnen samenkomen, helpen we de ontwerpers door evacuatiemodellen te gebruiken. Hiermee geven we inzicht in de mate van vluchtveiligheid en ontruiming en eventuele knelpunten hierin die voor verbeteringen in aanmerking komen.

Lees meer over een brand- en vluchtveilig gebouw

brand- en vluchtveilig gebouw