Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van 14 tot en met 16 mei a.s. vindt de vakbeurs Houtbouw plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Hét event voor innovatieve oplossingen in hout en hybride bouw. Op de beursvloer laten leveranciers en koplopers uit dit deel van de bouw hun oplossingen zien en in de theaters informeren experts bezoekers over de meest actuele en relevante ontwikkelingen.

Onze experts Jitse Pijlman en Saskia Hegeman delen op dinsdag 14 mei van 14.00 uur tot 15.30 uur op het podium Houtbouw hun kennis over “Bouwfysische uitdagingen in ontwerp en uitvoering”.

Inhoud kennissessie

In deze kennissessie nemen wij u mee in de wereld van de bouwfysicus in houten gebouwen. Ontdek welke keuzes in de ontwerp- en uitvoeringsfase van cruciaal belang zijn voor het realiseren van een duurzaam en comfortabel woongebouw.

Word bijvoorbeeld wijzer over de invloed van zomerse temperaturen en wat ingesloten bouwvocht doet met hout. Ontwikkelingen staan niet stil en met de extra uitdaging van losmaakbaar bouwen zijn ook hier nieuwe, praktische oplossingen en inzichten te delen! Ook blikken we nog even terug op de thema s uit de sessie van vorig jaar: brandveiligheid en akoestiek.

Aanmelden

Mis het niet en meld u tot en met 13 mei GRATIS aan.
Meer weten over de vakbeurs Houtbouw? Kijk dan hier.