Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Speciaal voor de installateurs van de bouw organiseert BUVA een evenement gericht op hoe balansventilatie op een zeer energiezuinige manier een woning kan voorzien van gezonde binnenlucht.

Gezonde Binnenlucht De wereld verandert

Woningen worden steeds beter geïsoleerd en moeten aan alsmaar strengere energie-eisen voldoen. Dit gaat gepaard met de groeiende vraag naar een gezond binnenklimaat. Om dit te realiseren zijn geavanceerde ventilatiesystemen nodig die autonoom functioneren.

Doel van de bijeenkomst

Gedurende de dag geven experts alle informatie over de veranderingen op ventilatiegebied in Nederland. Van de ontwikkelingen omtrent BENG tot de technische specificaties van balansventilatie, alles komt aan bod. Hierdoor is deze training gericht op werkvoorbereiders, projectleiders, installateurs en aannemers.

Het eerste deel zal vooral gericht zijn op informatie over de ontwikkelingen in de markt en kennis om goed advies te geven aan uw klanten. Het tweede deel richt zich op de techniek voor installateurs.

Nieman presentatie

Harm Valk, senior advsieur en partner NIEMAN Harm Valk gaat het hebben over de veranderende ventilatie-eisen.

Lees meer over deze bijeenkomst van BUVA en meldt u aan.

BENG-eisen

De nu bekende EPC is een eengetalswaarde en staat niet voor een concrete grootheid. Dat gaat veranderen. In Nederland drukken we de energieprestatie voor elke bouwaanvraag vanaf 1 januari 2020 uit in drie BENG-indicatoren. Lees meer