Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ventilatie is essentieel voor een goede gezondheid en hoog comfort binnen de bestaande bouw, maar zeker ook voor nieuwbouwwoningen. De nieuwe BENG-regelgeving die 1 januari is ingegaan, zorgt voor de nodige aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden als het op ventilatie aankomt.

In het gratis webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en de BENG’ vertelt Simon van der Kamp van Brink Climate Systems in samenwerking met André Kruithof u alle ins and outs.

Aan het belang van goede ventilatie van woningen wordt vaak te weinig aandacht besteed. Een goede en duurzame luchtuitwisseling van binnen naar buiten en andersom is daarom essentieel. Het bouwen van steeds meer nieuwe energieneutrale  woningen en utiliteitsgebouwen is niet voor niets al een trend.

Vanaf 1 januari is het zelfs wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen. Nieman Raadgevende Ingenieurs is een autoriteit op het gebied van ventilatie en BENG. Brink Climate Systems biedt hier binnen de installatiebranche een passende invulling voor. Tijdens het webinar gaan de heren dieper in op de nieuwe regelgeving van BENG in combinatie met ventilatie. Eisma Bouwmedia organiseert dit webinar in samenwerking met Brink Climate Systems.

André Kruithof vertelt welke ventilatie-gerelateerde aspecten de grootste invloed hebben in de BENG resultaten en waar de grootste winst te behalen valt.

André Kruithof: “Ventilatie is niet alleen van belang voor een energiezuinig gebouw, maar zeker ook voor een gezond en comfort gebouw”.

Brink Climate Systems heeft als A-speler op de markt inmiddels de nodige ervaring opgedaan met BENG en ventilatie. Simon van de Kamp vertelt welke oplossingen goed scoren, de impact van BENG op fabrikanten, wat er gebeurt als we aan de verschillende knopen draaien en welke elementen invloed hebben op BENG en ventilatie.

Simon van de Kamp: “Het is onze ambitie om iedereen van excellente lucht te voorzien en daarvoor zetten we bij Brink dagelijks onze innovatiekracht en expertise in. Voldoen aan en inspelen op de nieuwste regelgeving is hier onlosmakelijk mee verbonden.”

Het webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en de BENG’ vindt plaats op 18 mei vanaf 12.30 uur. Tijdens de live-uitzending is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden gratis webinar

 

webinar Hoe zit het nu écht met ventilatie en de BENG