Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Je BIM-model centraal stellen, checken of je voldoet aan Bouwwet- en regelgeving én de MPG-prestatie bepalen? Het kan met de softwaretools van Bimpact dé leverancier van intelligente ontwerp -en toetsingssoftware voor Bouwwet- en Regelgeving in BIM. Bimpact werkt nauw samen met Buro de Haan IT en Nieman Raadgevende Ingenieurs.

Op 4 oktober neemt Bimpact in samenwerking met Nieman Raadgevende Ingenieurs deel aan de BIM Onderwijsdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Masterclass

Tijdens BIM Onderwijsdag geven Sanne Vogelzang en Radboud van Hemel van Bimpact en Martin Vrielink van Nieman Raadgevende Ingenieurs een Masterclass “Realtime je BIM-model checken aan onderdelen van het Bouwbesluit en MPG-prestatie bepalen”.

In 50 minuten laten zij jou zien zien hoe de Bimpact software tools werken. Hoe je ze toepast in je model, hoe je de software gebruikt als ontwerp/toetsingstool, hoe je de tooling combineert en hoe je de uitkomst exporteert in .word of .pdf. Stapsgewijs werk je toe naar twee rapportages: stukken voor een Omgevingsvergunningsaanvraag + gevalideerde MPG-prestatie.

Wees erbij!

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan een toegangsbewijs via BIM Onderwijsdag.
Bekijk hier het volledige programma.

Vragen?

Neem contact op met Martin Vrielink, Medior specialist BIM & automatisering bij Nieman Raadgevende Ingenieurs.