Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van 22 tot en met 25 mei vindt CLIMA 2022 plaats in Rotterdam. Een internationaal, wetenschappelijk congres op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het is de eerste keer dat CLIMA naar Nederland komt. In de loop der jaren bezochten 10.000 wetenschappers tot HVAC-systeemontwerpers, fabrikanten tot bouwsysteemadviseurs en studenten uit meer dan 40 landen CLIMA.

CLIMA 2022 richt zich dit jaar met de slogan “Eye on 2030” op 5 thema’s die verband houden met de enorme transformatie die op komst is om klimaatdoelstellingen te behalen. Energie, Circulariteit, Digitalisering en Gezondheid & Comfort.

Nieman maakt verbinding tijdens CLIMA 2022

Al jarenlang is Nieman een autoriteit in de bouw- en installatietechniek van Nederland. Maar Nieman staat niet stil. Om echt het verschil te maken is er intussen meer dan alleen de Raadgevende Ingenieurs. Ontmoet tijdens CLIMA 2022 de verbindende kracht tussen Nieman Raadgevende Ingenieurs en onze zusterbedrijven.

Bezoek het beursplein

De specialisten van Nieman vindt u op het beursplein tijdens CLIMA 2022. Kom gerust een kijkje nemen. En ga in gesprek met één van onze experts en los samen met ons de puzzel op hoe we gebouwen en hun omgeving voor 2030 beter kunnen maken!

Meer informatie of registreren?

Kijk op www.clima2022.org