Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Flyer ensoc In de gebouwde omgeving zijn bij renovatie en onderhoudsprojecten op vele manieren energie te besparen. Leveranciers beloven vaak gouden bergen voor hun specifiek oplossingen en kijken niet altijd naar het totale specifieke pand.

In de conferentie van Ensoc Conferences dinsdagmiddag 2 juni aanstaande bij de Jaarbeurs te Utrecht komen we met de oplossing. Het meten van het energieverbruik, opstellen van een plan, installatietechnische en bouwkundige oplossingen en slimme combi’s zoals ESCo’s worden besproken. De kracht van dit evenement zijn de onafhankelijke en deskundige sprekers en de vele praktische tips om de volgende dag meteen te beginnen met energie te besparen!

Sprekers

De sprekers komen van gerenommeerde, deskundige en onafhankelijke bedrijven zoals Van Beek Ingenieurs, Grontmij, Nieman en Cofely.

André Kruithof van Nieman RI spreekt over Bouwkundige energiebesparende maatregelen

De middag wordt begeleid door de deskundige en kritische dagvoorzitter Suzanne Oudmaijer. Zelf is zij als Energiecoördinator bij het AMC Amsterdam verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot energie.

Klik hier voor meer informatie

Flyer logos ensoc