Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Cobouw-Congres-Bouwbesluit-2013-1-scaled Advertorial-Cobouw1-1 De markt mag het zelf gaan doen: het toetsen van bouwplannen aan de bouwtechnische voorschriften van het Bouwbesluit en het toezicht op de uitvoering. In het rapport “Routekaart naar private kwaliteitsborging” zijn de contouren beschreven van het nieuwe systeem dat het publieke bouwtoezicht moet vervangen.

Maar welke consequenties brengt deze wijziging met zich mee? Wat is de impact op de overheid en de markt? U hoort het op woensdag 11 december tijdens het congres ‘De Privatisering van het Bouwtoezicht vanaf 2014’.

Het congres wordt geopend met de bijdrage ‘Private kwaliteitsborging; achtergronden en doelstellingen’ door drs. Stef Blok, minister van Wonen en Rijksdienst.

Aansluitend gaat drs. ing. Harry Nieman, leider Actieteam Private Kwaliteitsborging in op het bouwproces onder Private Kwaliteitsborging. In een van de 12-tal themasessies geeft ing. Adriaan de Jong, senior projectleider bij Nieman Raadgevende Ingenieurs, een lezing over toetsing van een bouwplan op basis van BRL 5019.

Tijdens dit congres geven diverse sprekers antwoord op vragen zoals:

  • Welke kansen zijn er voor de ontwikkelaar, architect, adviseur, bouwondernemer en toeleverancier?
  • Wat is de rol van de overheid in het nieuwe systeem?
  • Uit welke private instrumenten kan de ontwerper kiezen binnen het systeem van kwaliteitsborging?

Nieman sponsort dit congres. Als onze relatie betaalt u € 175,00 in plaats van € 299,00 (ex. BTW). Klik hier om u aan te melden en de korting te ontvangen.

Het congres Bouwbesluit is een bijeenkomst waar u als bouwprofessional niet omheen kunt.
Wees goed voorbereid en kom op 11 december naar theater Spant! in Bussum.

Op de website www.congresbouwbesluit.nl vindt u het uitgebreide programma.

Header-Congres-Bouwbesluit-1