Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Veel scholen in Nederland staan er slecht voor op het vlak van energie en ventilatie. Dit laatste punt is pijnlijk duidelijk geworden door de coronapandemie. Talloze leerlingen zaten in februari met de winterjas aan in de klas. Ramen stonden open om het virus te weren. Dit kan zo niet langer werd gehoord in de media.

Daarom organiseren Stedebouw & Architectuur, Platform31, Eindhoven University of Technology (TU/e), Kenniscentrum Ruimte-OK, Duurzaam Gebouwd en Platform BuitenSpelen, in samenwerking met hoofdsponsor Saint-Gobain, het Duurzame & Gezonde Scholen Congres.

Wat kunt u verwachten?

Op woensdag 10 november 2021 vindt u tijdens het Duurzame & Gezonde Scholen Congres het beste uit de werelden van energie, binnenklimaat, aardgasvrij, financiering en beweging op het vlak van onderwijs bij elkaar. Zowel voor binnen als buiten het schoolgebouw. Iedere professional, die zich bezighoudt met scholen, wordt op deze dag geïnformeerd en geïnspireerd.

Nieman en 19 het atelier zijn erbij

19 het atelier architecten en Nieman Raadgevende Ingenieurs werken samen aan Gezonde Scholen en zijn aanwezig op het Duurzame en Gezonde scholen congres. Met slimme op elkaar afgestemde ingenieurs- en ontwerpoplossingen maken wij schoolgebouwen weer toekomstbestendig. Passend op bijvoorbeeld de nieuwe onderwijsvisie, op wisselende leerlingaantallen, adaptief onderwijs én de bouwregelgeving.

Mis het niet!

Deelname is gratis. Schrijf u hier in. Bekijk hier het volledige programma.

Het Nationaal Gezonde Scholen Congres op 10 november wordt fysiek gehouden in het Atlasgebouw van de TU/e, het meest duurzame schoolgebouw ter wereld!

 

Banner duurzame en gezonde scholen congres.2jpg