Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ecobouw01_logoFC-1

Van 17 tot 19 september organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt Ecobouw. Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam bouwen: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts. Zoals ondera andere Ed Nijpels, Jacqueline Cramer, Thomas Rau, Piet Oskam, Stefan van Uffelen, Paul de Ruiter, Anke van Hal, Coert Zachariasse, Stefan Schuwer, Jan-Willem van de Groep en Atto Hartstra.

Harm Valk van Nieman RI geeft op woensdag 18 september om 13.30 uur een lezing over de Milieuprestatie in de Yellowroom.

Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week 2013 en wordt ondersteund door de Dutch Green Building Council. Ecobouw kent één hoofdpodium en vier subpodia:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Duurzame omgeving
  • Prinsjesdag/Regelgeving en GWW

Ecobouw heeft als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Ecobouw richt zich op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen. Verder nodigt Ecobouw facilitymanagers, gebouwbeheerders, verenigingen van eigenaren en MVO/duurzaamheidsmanagers uit om Ecobouw te bezoeken. Kortom: iedereen geïnteresseerd in duurzaam bouwen

De Nieman Groep en Bouwforum staan samen met een stand op Ecobouw. Je vind ons direct links van de entree. Wij staan je graag te woord.

Check het actuele programma op www.ecobouw.net

Bestel je gratis toegangskaart(en) via deze link