Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Uitnodiging Expertclass Next Generation 11-09-2014 In expertclasses presenteert de TU/e nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek en de alledaagse ingenieurspraktijk. Een verbinding ook tussen wetenschappelijk medewerkers en studenten aan de TU/e met de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.

In deze expertclass worden de onderzoekslijnen van de fellow FSE aan de TU/e toegelicht. Daarnaast worden ook de doelen van de Stichting Ondersteuning Wetenschappelijk Onderwijs & Onderzoek Fire Safety Engineering (Stichting FSE WO2) gepresenteerd. Daarin is eveneens aandacht voor de lopende onderzoeken die door het bedrijfsleven via de Stichting FSE WO2 gesteund worden.

Het hoogtepunt van de expertclass ‘Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de jaarlijkse VVBA IFV scriptieprijs 2014. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid. Uiteraard ondersteund door mondelinge presentaties en/of posterpresentaties.

De Stichting Fellowship FSE WO2 nodigt u van harte uit om kosteloos bij deze expert class aanwezig te zijn. Mogelijk wordt u geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk.

Download de Uitnodiging Expertclass Next Generation 11-09-2014 en meld u aan vóór 10 september op : www.fellowfse.nl/expert-class-11-09-2014

Logo stichting fellowship fse wo2-01