Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

uitnodiging-fellowspeech-Ruud-van-Herpen_1-1 Per 1 september is Ruud van Herpen aangesteld als Fellow Fire Safety Engineering (FSE) aan de Technische Universiteit Eindhoven, met een dienstverband van 0,2 fte. Als Fellow FSE gaat hij het onderzoeks- en onderwijsprogramma op het gebied van fire safety engineering binnen de unit Building Physics and Services (BPS) faciliteren.

Op 20 maart a.s. wordt aan de TU Eindhoven een middagsymposium gehouden waarop de nieuwe fellows aan de TU hun ‘fellowspeech’ zullen houden. Naast Fire safety engineering (zie bijlage: uitnodiging fellowspeech Ruud van Herpen) gaat het om Building services (installatietechniek) en Life cycle performance design.

uitnodiging-fellowspeech-RHE_2-1 Het middagsymposium is gratis en start om 13:30 uur in de Blauwe zaal op de TU Eindhoven. U kunt zich daarvoor kosteloos per e-mail aanmelden bij Natinja Kuilder; n.kuilder@nieman.nl

Wilt u daarbij tevens aangeven of u alleen het onderdeel fire safety engineering wilt bijwonen (tot circa 15:00 uur) of het hele middagsymposium wilt bijwonen?

Graag tot 20 maart!

Meer informatie ove dit symposium vindt u op de website van de TU/e