Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

als u van plan bent uw bouwfysische en bouwtechnische kennis te verbreden en te verbeteren.

De keuze om een opleiding te volgen is niet eenvoudig, ook al omdat de consequenties van die beslissing groot zijn. Het gratis proefseminar geeft u een blik in de ‘keuken’van de opleiding en helpt u bij het maken van keus om de opleiding te gaan volgen.

De opleiding richt zich in het algemeen op HBO’ers en MBO’ers met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, werkzaam voor, dan wel werkzoekende bij een architecten- of ingenieursbureaubureau, een gemeente, provincie of RUD.

Post HBO Bouwfysica
De Post HBO opleiding Bouwfysica heeft een lange geschiedenis en wordt vaak bestempeld als ‘zwaar’ en ‘intensief’. Wie het diploma heeft behaald, heeft een prestatie geleverd. Kernvakken zijn warmte-vocht, brand en geluid. Daarnaast worden er ook vakken gegeven als stedenbouwfysica, comfortinstallaties en verlichting. Na het behalen van het diploma heeft de deelnemer een bredere en diepere kennis van zowel de bouwfysische theorie als de bouwfysische onderzoeks- en bepalingsmethodieken. De deelnemer is daardoor breder inzetbaar in zijn werkgebied, terwijl ook zijn specialistische kennis is toegenomen.

Lees en/of download de flyer SKB proefseminars verdere informatie over de opleidingen en voor inschrijving van een proefseminar: www.skbopleidingen.nl

Logo-SKB