Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Duurzaam_seminar_postbrochure_141013_1-1-scaled  Op 30 oktober, 6 november en 3 december organiseert Duurzaam Gebouwd drie GRATIS seminars over de Duurzame Corporatie.

Deze seminars zijn exclusief en GRATIS toegankelijk voor directie en medewerkers van woningbouwcorporaties en voor medewerkers van adviesbureaus voor woningbouwcorporaties.

De seminars vinden plaats op 30 oktober in Enschede, 6 november in Delft en op 3 december in Eindhoven. Het seminar start vanaf 12.00 met een inlooplunch tot 13.00 uur, waarna het plenaire programma van start gaat. De bijeenkomst eindigt om 16.45 uur met een netwerkborrel.

 

Duurzaam_seminar_postbrochure_141013_2-1-scaled Programma en sprekers

De sprekers gaan tijdens dit seminar in op actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden voor woningbouwcorporaties bij het verduurzamen van het vastgoed. Onder meer zal een vertegenwoordiger van het initiatief ‘De Stroomversnelling’, waarbij 111.000 woningen energieneutraal worden gemaakt een presentatie verzorgen. Lees het programma in de  Flyer seminar Duurzaam Gebouwd

Harm Valk geeft op 30 okt en 6 nov een lezing over ‘Duurzaam renoveren: innovaties vanuit de praktijk’ en op 3 dec ‘ Duurzaam renoveren naar meetbaar resultaat’.

Inschrijven

U kunt zich gratis inschrijven via deze link. Schrijf snel in; naast de strikte doelgroep selectie geldt de regel: vol = vol.