Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

warmtepomp congres 2016 Woningbouw wordt steeds meer gestuurd door duurzaamheidseisen en de vraag naar energiezuinige oplossingen. Zowel van partijen in de bouwkolom als van opdrachtgevers wordt verwacht dat ze voor duurzame klimaatinstallaties kiezen, waarbij de warmtepomp steeds meer een standaard wordt. Maar hoe zit het met de financiering van zulke installaties? Aan welke eisen moet worden voldaan? En hoe krijg je alle partijen op één lijn, als het om duurzame woningbouw en warmtepompen gaat?

Tijdens het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 geven experts antwoord op deze – en tal van andere – vragen, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden.

Harm Valk spreekt over BENG: de nieuwe energieprestatie
Op afzienbare termijn zal de EPC (EnergiePrestatieCoëfficiënt) worden vervangen door de eisen voor BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Dat heeft consequenties voor alle nieuwe gebouwen: er komen andere berekeningen aan te pas en er moet aan heel andere criteria worden voldaan. Wat zijn de belangrijkste kansen en struikelblokken daarbij en hoe liggen de kansen voor duurzame technieken als warmtepompen daarbinnen?

Het Warmtepomp Congres 2016 wordt is op dinsdag 7 juni aanstaande in het Van der Valk hotel in Veenendaal

Meer informatie en aanmelden