Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

[one_half]

Infosessie”Wijzigingen Bouwbesluit 2012 en actuele ontwikkelingen bouwregelgeving”

De bouwregelgeving blijft volop in beweging. 1 april 2014 treden verschillende wijzigingen van het Bouwbesluit en de Regeling Bouwbesluit in werking. Wat zijn de consequenties van de wijzigingen en waarom worden deze doorgevoerd? Het is tijd om uw kennis te updaten aan de hand van de laatste actualiteit van Bouwbesluit 2012! Dit kan op donderdagmiddag 22 mei 2014 in Utrecht.

Onderwerpen en docenten

Meld u hier aan voor deze infosessie! en download de pdf Infosessie wijzigingen Bouwbesluit

[/one_half]

[one_half_last]

Infosessie Private kwaliteitsborging – kansen tijdens ontwerp en uitvoering

Discussies over privatisering van de kwaliteitsborging in de bouw gaan veel over de consequenties voor de vergunningverlening en de kosten daarvan. Het lijkt of de stimulans die privatisering zal geven voor de daadwerkelijk gerealiseerde kwaliteit van het ontwerp- en uitvoeringsproces over het hoofd wordt gezien. Het uiteindelijke doel is natuurlijk optimale kwaliteit van het eindproduct voor de gebruiker en eigenaren van gebouwen.

De infosessie ‘Private kwaliteitsborging’ in het najaar 2014 geeft u inzicht in de kansen die private kwaliteitsborging biedt voor het optimaliseren van het ontwerp- en uitvoeringsproces.

  • Adriaan de Jong (Nieman RI) laat in zijn presentatie aan de hand van voorbeelden zien welke sturing dit geeft aan het ontwerpproces.
  • Jan Pieter van Dalen (Nieman RI) laat op basis van zijn ervaring met kwaliteitsmanagement bij onder andere het Meander Medisch Centrum in Amersfoort zien hoe kwaliteitsborging tijdens de uitvoering vorm kan krijgen.

U kunt zich voor aanmelden voor deze infosessie op info@bouwforum.nl. Download de pdf Infosessie Private Kwaliteitsborging

 

[/one_half_last]

Bouwforum