Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op donderdag 12 oktober organiseert de vereniging BWT Nederland voor de 20e keer haar grote jaarcongres voor en door iedereen die betrokken is binnen het brede vakgebied van het Bouw‐ en Woningtoezicht. Een jubileumeditie die je niet wilt missen. Het thema van dit jaar is: “Bouwen aan een veilig, mooi en duurzaam Nederland”.

Net als andere jaren mag Nieman ook dit jaar weer een kennissessie verzorgen. Dit keer vanuit het onderwerp ‘De risico’s en uitdagingen bouwkwaliteit bij transformatie, optoppen en het rechtens verkregen niveau’.

Inhoud kennissessie

Saskia Hegeman (senior adviseur brandveiligheid) en Marjon van Harten (geluidsadviseur) bij Nieman nemen de deelnemers in deze workshop mee naar de praktijk van transformatie, optoppen en daarbinnen de risico’s en uitdagingen in relatie tot kosten en uitvoeren bij het toepassen van het liefst een hoger niveau dan het rechtens verkregen niveau om een goed woon- en leefklimaat te behalen.

Komt u ook?

Geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via het VBWT. Klik op de link om naar het aanmeldprogramma te gaan (onderaan de pagina). Wacht niet te lang, want VOL = VOL.