Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Volop kansen voor toekomstbestendig vastgoed door houtskeletbouw & CLT

Is hout het nieuwe goud voor de vastgoedbranche? Houtbouw is op dit moment dé trend als duurzame, zelfs circulaire aanpak van vastgoedprojecten. Houtbouw vormt een interessante aanvulling op de vastgoedtoekomst van Nederland. Zo heeft het een lagere footprint en CO2-emissie. Wat zijn de kansen en uitdagingen? Wat zijn de opschaalkansen van houtbouw?
Dit hoort u op deze actuele studiemiddag! Experts, waaronder Harm Valk, delen hun visie op kansen, kosten en de aanpak van houtbouw. Ook kijken we naar de toekomst van andere biobased materialen.

Harm Valk over Bouwbesluit & technische aspecten

Er zijn volop kansen met houten constructies en andere biobased materialen, maar hoe valt dit samen met het bouwbesluit en meetmethodieken? Welke mogelijkheden biedt houtbouw bij de aanscherping van de MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) van 1,0 naar 0,8? Welke NEN-normen zijn van belang en welke aspecten zijn belangrijk voor de brandveiligheid van houtskeletbouw? Harm Valk geeft een overzicht van alle relevante technische aspecten en deelt zijn visie op houtbouw binnen het bouwbesluit.

Programma en aanmelden

Namens organisator SPRYG Real Estate Academy mogen wij u bij inschrijving 50 euro relatiekorting aanbieden. Hiervoor kunt u bij inschrijving de kortingscode NIEMAN50 gebruiken. Bekijk het volledige programma en meldt u aan-> http://bit.ly/Houtbouw

Kansen in Houtbouw 2021