Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op 12 november is de 5e editie van de Kennismarkt Omgevingswet. Deze dag is voor iedereen die werkzaam is in het brede omgevingsdomein – van Ruimtelijke Ordening tot milieu en van bouwen tot duurzaamheid en energie.

De kennismarkt richt zich op de twee grote uitdagingen: de Omgevingswet en de energietransitie. Met veel aandacht voor het snijvlak waar deze samenkomen. Hierbij hoort  u weer de laatste stand van zaken te horen en laat u zich inspireren op de Kennismarkt!

Omgevingswet

De invoering van de Omgevingswet nadert nu met rasse schreden. Bent u er al klaar voor? Wat mist u nog aan kennis en competenties? In hoeverre zijn de instrumenten en organisatie op orde? En misschien nog belangrijker, kunt u ook echt gaan werken volgens de geest van de nieuwe wet?

Tegelijkertijd moet u verstrekkende keuzes maken op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Hoe geeft u dit proces vorm? Wat heeft u daarvoor nodig? En hoe gaat de nieuwe Omgevingswet de energietransitie faciliteren?

Nieman workshop

Senior adviseur bouwregelgeving Johan van der Graaf geeft tijdens de kennismarkt 2x de workshop ‘Van Bouwbesluit naar BBL en private kwaliteitsborging’.

Kennismarkt Omgevingswet en Energietransitie 2019