Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van 11 t/m 13 september 2018 is de Elektro Vakbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg. In de elektrotechniek sector spelen energietechniek en -management, domotica en beveiliging een grote rol. Deze Elektro Vakbeurs speelt op deze actualiteiten in.

Harm Valk geeft op woensdagavond 12 september van 18.45 uur tot 19.15 uur de actuele kennissessie:

Van EPC naar BENG, wat zijn de gevolgen voor de installatie?

Binnenkort werken met niet meer met de EPC, maar wordt alle nieuwbouw BENG, dus (bijna) energieneutraal. De EPC-eis wordt vervangen door drie BENG-eisen. Wat betekent dat voor de installaties en hoe is de samenhang met gasloze nieuwbouw? En wat betekent het voor al die bestaande gebouwen? Welke nieuwe technieken worden toegepast, of blijft toch alles bij het oude?  Harm Valk licht de achtergrond van de BENG-eisen toe, geeft de hoofdlijnen van de nieuwe rekenmethode NTA 8800 en gaat in op de praktische consequenties voor de bouw- en installatiesector. Met speciale aandacht voor oplossingen die passen in een (aard)gasloze toekomst.

Meer informatie en aanmelden voor de Elektro Vakbeurs kan hier.

Lees ook de aankondiging op installatie.nl

BENG

Wilt u alvast meer weten over BENG? U kunt zicht hier inlezen en uw vragen voor Harm Valk op papier zetten voor 12 september.

expertblog BENG, misschien niet ENG, maar ook niet eng