Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

De wereld verandert in een rap tempo. We zien de noodzaak van transformatie in deze snel veranderende en veeleisende wereld. Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Creatieve en circulaire oplossingen in combinatie met nieuwe technieken zijn nodig voor een drastische verandering in onze gebouwde omgeving.

Bouwen in hout is één van de oplossingen.

  • Maar wat betekent dit nu concreet?
  • Welk houtbouwsysteem is geschikt voor welke toepassing?
  • Hoe maak ik een gebouw brandveilig en voldoende geluidsisolerend?
  • Hoe maak ik losmaakbare verbindingen die luchtdicht zijn en hoe ervaar je geluid van de bovenburen in een houten gebouw?

Informatie

Op vrijdag 8 oktober 2021 van 15.00 tot 17.00 uur geven we antwoord op deze vragen tijden onze Masterclass ‘Houtbouw’ als onderdeel van de Dutch Green Building Week.

De masterclass houtbouw vindt plaats in ons nieuwe Experience Lab bij Ingenii Bouwinnovatie te Harderwijk en en wordt gegeven door:

Deelname is gratis. Meld u aan via Lead-Act-Change button

Lead-act-change

 

Dutch Green Building Week 2021 in teken van nieuw en verbindend leiderschap

Dutch Green Building Council organiseert de elfde editie van de Dutch Green Building Week van 4 tot en met 8 oktober 2021.  Onder de noemer LEAD-ACT-CHANGE staat deze editie volledig in het teken van nieuw en verbindend leiderschap dat nodig is om echte verandering te bewerkstelligen.


Thema: LEAD – ACT – CHANGE

Onder de noemer LEAD – ACT – CHANGE staat de elfde editie in het teken van verbindende leiders en strijdbare organisaties die de bouw en vastgoedsector echt willen veranderen. Annemarie van Doorn, directeur Dutch Green Building Council zegt daarover: “De wereld verandert ingrijpend en razendsnel. We zijn een tijd ingegaan waarin we ons steeds meer bewust zijn van de impact van menselijk handelen op onze planeet. Wat de coronacrisis ons leert, is dat heel veel zaken die eerder ondenkbaar bleken nu wél mogelijk zijn. We zien krachtig optreden van de overheid, doortastende maatregelen van bedrijven, toenemende gemeenschapszin en veranderend gedrag in de samenleving.” Met de klimaatcrisis in het vooruitzicht is die daadkracht en (mentaliteits)verandering volgens Van Doorn ook broodnodig. “De roep om leiderschap in de transitie naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving is urgenter dan ooit. Deze transitie komt alleen van de grond met enthousiasme en lef van organisaties en leiders die niet uitstellen en nu positief in actie komen!”

Lees meer over de Dutch Green Building Week

masterclass Houtbouw DGBW Nieman RI en Ingenii