Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Deze masterclass wordt georganiseerd door het lectoraat Innovatieve technologie in de bouw, vanuit de onderzoekslijn Brandveiligheid in de bouw.

Direct aanmelden

masterclass

 

 

Vluchtveiligheid is in de publiekrechtelijke bouwregelgeving geregeld in voorschriften, waarmee een gebouw in geval van brand in een brandcompartiment, voldoende snel kan worden geëvacueerd. Die voorschriften gaan uit van een optimale benutting van vluchtmogelijkheden en zijn daardoor allesbehalve robuust. Immers, de kans dat vluchtveiligheid faalt vanwege een suboptimale benutting van vluchtmogelijkheden is groot. Dat geldt ook voor veranderingen in randcondities (gebouw, gebruiker, brandstof). Welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen kunnen worden getroffen om een gebouw vanuit oogpunt van vluchtveiligheid onder brandcondities meer robuust te maken? Of kan de veiligheid van gebouwgebruikers ook al worden geborgd zonder dat daarvoor vluchtmogelijkheden aanwezig zijn?

Voor wie?
De masterclass is bedoeld voor professionals in brandveiligheid, studenten en docenten Saxion. Het past in de onderzoekslijn Brandveiligheid in de bouw  van het lectoraal Innovatieve technologie in de bouw van Saxion.

Saxion Datum: dinsdag 26 januari 2016
Tijd: 18.45 – 21.00 uur, met afsluitende borrel
Locatie: Saxion Deventer (Handelskade 75), C1.73
Kosten: deelname aan deze masterclass is gratis


Direct aanmelden