Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

In deze masterclass wordt u bijgepraat over de stand van zaken en over de gevolgen voor uw organisatie aan de hand van een tweetal invalshoeken:

  • Wat betekent het nieuwe stelsel voor u?
  • Hoe kunt u kwaliteitsborging oppakken?

Onze kwaliteitscoach Jelle Veurman kan uw organisatie helpen om de kwaliteit in uw organisatie inzichtelijk te krijgen en te borgen. Het is onvermijdelijk dat de mate waarin uw organisatie in staat is om repeteerbare kwaliteit te leveren, van invloed is op de aantoonbaarheid en verantwoordelijkheid die de aannemer vereist. Met de komst van de Wet kwaliteitsborging zal deze vraag alleen maar toenemen.

Deze masterclass geeft u de mogelijkheid om de consequenties van uw ontwerpen en de kwaliteit in de uitvoeringsfase inzichtelijk te krijgen en biedt handreikingen om uw organisatie zodanig in te richten dat uw processen het gewenste kwaliteitsniveau behalen en dat de aantoonbaarheid daarvan geborgd wordt.

aanmeldbutton geel-bfDeze masterclass wordt op 9 februari 2017 van 15.00 tot 17.00 uur in Utrecht georganiseerd door Bouwforum . Nieman collega Jelle Veurman geeft deze masterclass. Voor deze masterclass is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lees meer over de inhoud van deze masterclass en meld je aan!