Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

WB20140606_0196_DxO web Dit symposium is geannuleerd vanwege gebrek aan belangstelling door het grote aan bod van evenementen in de Dutch Green Building Week en de ECObouw.

Vanaf het juni 2013 is de Odin Groep met haar kantoor en datacenter gevestigd op het Expo Business Parc (voormalige Expo Center) in Hengelo.

Bij de ontwikkeling van Expo Business Parc heeft duurzaamheid voorop gestaan. Er heel bewust gekozen voor duurzame energiebronnen en energiezuinige installaties. Materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, water wordt gerecycled en bij de inrichting van de omgeving is optimaal rekening gehouden met flora en fauna.

Volgens BREEAM voldoen zowel het hoofdkantoor van de Odin Groep als het datacenter aan de kwalificatie ‘Excellent’. De laatste is daarmee het 1ste gecertificeerde datacenter met
BREEAM-NL **** (Excellent) certificaat! Een unieke prestatie dus. Maar WB20140612_0216_DxO web wat dit Twentse project echt uniek maakt is de samenwerking tussen het datacenter en het kantoorgebouw. Warmte uit het datacenter wordt bijvoorbeeld gebruikt om het kantoorpand te verwarmen. Ook zijn er reeds voorbereidingen getroffen om de in de toekomst te bouwen panden aan te sluiten op dit duurzame gedachtengoed.

Graag nodigen wij u uit voor het middagsymposium op 25 september aanstaande. Wij informeren u dan over hoe ICT een rol speelt in de integrale duurzame gebiedsontwikkeling van het Expo Business Parc, hoe het kantoor van de toekomst eruit ziet en hoe het datacenter hier duurzaam mee verbonden is.

Dit middagsymposium is onderdeel van de Dutch Green Building Week

Programma

Download de flyer met inclusief het programma

Mocht u hierover een vraag hebben neemt u dan contact ons op. Een vraag over BREEAM-NL certificatie voor uw project stelt u rechtstreeks aan onze BREEAM-ML expert Martin Dunnink mdu@nieman.nl

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95