Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

TVVL Nationaal Congres Klimaattechniek 2021 (online)

Wist u dat woningen gezond én energiezuinig kunnen zijn? Wilt u weten wat het Binnenklimaat Label inhoudt? En wist u dat het bouwen van gebouwen steeds sneller, slimmer en beter gaat door toepassing van de digitale mogelijkheden van modulair bouwen?

De TVVL Expertgroep Klimaattechniek heeft een rijk gevuld en levendig programma samengesteld voor hét congres binnen de klimaattechniek. Professionals ontmoeten elkaar en je wordt bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Dit jaar vindt het TVVL Nationaal Congres Klimaattechniek volledig online plaats. Bekijk het volledige online programma.

Harm Valk over EPBD III

In 2018 heeft de Europese Commissie de herziene Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD III) vastgesteld en sinds maart 2020 is deze overgenomen in het Bouwbesluit voor nieuwbouw en renovatie. Deze richtlijn heeft als doel om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren. De maatregelen uit de EPBD III zijn onderverdeeld in 3 thema’s:

  1. Systeemeisen technische bouwsystemen
  2. Technische keuringen verwarmings- en aircosystemen
  3. Laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer

Met name over de systeemeisen bestaat veel onduidelijkheid, daarom geeft Harm Valk daarover een toelichting met pratische richtlijnen.

TVVL Nationaal Congres Klimaattechniek 2021 met Harm Valk

Nieman is al sinds 2016 kennispartner van TVVL