Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieman neemt ook dit jaar deel op Building Holland

directeur Nieman Groep, Henk Koekoek Als Kennispartner van TVVL zijn wij dit jaar te vinden op het TVVL kennisplein in Hal 12 waar van alles gebeurt!. Op het TVVL podium geven Nieman collega’s presentaties en in onze stand 12.014 beantwoorden wij graag uw vragen en denken met u mee. Ook aan de innovatietafels zijn wij te vinden als expert.

Bij Nieman kunt u terecht met uw vragen over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot energieneutraliteit en gezonde gebouwen. Daarnaast delen wij graag onze ervaringen met Nul-op-de-Meter projecten en BENG (Bijna-Energie-Neutrale-Gebouwen) in woning- en utiliteitsbouw. Vanuit de ervaring met deze projecten brengen we de praktische gevolgen van gasloos bouwen en renoveren in beeld voor eigenaar en bewoner.  Wij delen  onze visie over de toekomst van de bouw want Nieman is onderdeel van Blikvangers Bouwen. Nieman stelt de mens voorop! Hoe en waarom wij doet doen, vertellen wij u graag op 17, 18 en 19 april 2018 in de RAI in Amsterdam.

Henk Koekoek, directeur Nieman Groep over Building Holland:
“Duurzaamheid zien we als bureau veel breder, de markt vraagt om flexibiliteit van gebouwen. Building Holland biedt de ruimte om vanuit verschillende invalshoeken die flexibiliteit samen vorm te geven. Hier ontstaat innovatie.”

Aanmeldlink bezoek Nieman stand Building Holland 2018

Impressie Nieman op TVVL Kennisboulevard, Building Holland 2017:

Nieman stand_TVVL-Kennisboulevard_Building Holland 2017 TVVL kennispartners op Building Holland 2017 Interview André Kruithof_Building Holland 2017 Nieman_Groep op TVVL-Kennisboulevard

Building Holland

Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door grondstoffenschaarste. En wat te denken van het tekort aan vakmensen de komende jaren. Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken. Dat moet beter. Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Meld je aan via deze link en zoek ons op in Hal 12 TVVL Kennisplein

 

Aanmeldlink Nieman Building Holland 2018

Building Holland nodigt ook relaties van en namens Nieman Raadgevende Ingenieurs uit.