Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Future-Green-City-2015_logo_digitaal Met Future Green City 2015 is er nu een vakevent waar disciplines zoals groen, bouw, infra en water samenkomen. Op Future Green City 2015 vindt u een doorkijk hoe toekomstbestendige en leefbare steden, groot en klein, er uit zouden kunnen zien. Innovatie, groen en duurzaamheid vormen de rode draad in het aanbod.

Nieman is onderdeel Kennisplein Echte Energieprestatie.
U vindt ons op stand 320! Wij vertellen u graag over gezonde en duurzame gebouwen en over AQSI; de sociale Duurzaamheidstool:  de tool die de duurzaamheid van gebouwen in beeld brengt.

Nieman spreekt
Johan Bouwman en Harm Valk spreken over:

Sociale Duurzaamheidstool Gezond en duurzaam gebouw: knooppunt in de Green City

De functie van gebouwen verandert. In de Future Green City faciliteren ze activiteiten van de gebruikers, waarbij de scheiding in gebouwfuncties zal verdwijnen. Voorwaarde is dat die gebouwen ‘sociaal duurzaam’ zijn: adaptief aan verschillend gebruik, comfortabel, gezond en veilig en vanzelfsprekend energieleverend. Ook de gebouwen van vandaag gaan een rol spelen in die toekomstige stedelijke omgeving. Hoe kunnen we vandaag de juiste stappen zetten bij nieuwbouw en verbouw van woningen en ander vastgoed?

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezoek aan Future Green City 2015. Het vakevent vindt plaats van 24 t/m 26 november 2015 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Lees meer en meldt u aan!