Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Een week die in het teken staat van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling waaraan ook de Nieman Groep volop deel neemt.

Hieronder een overzicht van projecten en lezingen die u deze week gratis kunt bezoeken:

Ecobouw-Header2-1 Op woensdag 18 september van13.30 tot 15.30 uur op de Ecobouw in de Yellowroom
een lezing van Harm Valk met als thema: Milieupresetatie; meer dan lijstjes en scores
Voor deze lezing schrijft u zich hier in. U heeft dan ook toegang tot de beurs Ecobouw.
U kunt ons ook vinden bij onze stand op de Ecobouw beurs. Bij de entree in hal 5 gaat u direct het eerste pad links. Wij staan u graag te woord.

Op woensdag 18 september van 14.30 tot 16.30 uur  in het Museon in Den Haag
130612m-001-3-scaled informeert John Bouwman u samen met de Lidl over het 4-sterren BREEAM-NL ‘Excellent’ oplevercertificaat van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. De boodschap: echt duurzaambouwen en gebruiken betekent de regie in handen nemen. Meld u hier hier aan voor dit mini symposium.
Ook verzorgt Lidl op vrijdag 20 september een rondleiding in dit gebouw in het kader van de Dutch GreenBuilding Week.

Passief-Bouwen-school-Jirnsum-1-scaled Op woensdag 18 september 2013 van 14.30 tot 17.00 uur in de Energieschool in Jirnsum
presenteert Gerton Starink samen met de huisvestigingsadviseur Lindhorst en het bouwbedrijf Hendriks het concept achter de Energieschool in Jirnsum die volgens Passief Bouwen gerealiseerd is. Een school met een uitmuntend binnenklimaat tegen lage energielasten, door een bijzonder luchtverversingsysteem en de toepassing van een optimaal geïsoleerde en kierdichte gebouwschil. Uniek, omdat door vanaf het eerste initiatief te kiezen voor Passief Bouwen, het geheel binnen de VNG kostensystematiek valt.

Ook wordt tijdens deze middag het Passief Bouwen uitvoeringscertificaat uitgereikt.
Bent u nieuwsgierig naar deze Energieschool?; meld u dan hier aan voor dit middagsymposium.

Op donderdag 19 september 2013 van 13.45 tot 14.35 uur op Green Buildings Holland 2013
neemt Harm Valk deel aan de paneldiscussie over energie neutrale nieuwbouw als onderdeel van de expertsessie van Agentschap NL: Heeft u ook haast? Europa moet energieneutraal bouwen in 2020!  Lees hier meer over het programma.

DGBW-2013-poster-2