Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieuw Utrechts Peil flyer Op maandag 12 oktober organiseren Energiesprong en de Stroomversnelling het event ‘Nederland naar Nul op de Meter, de regio aan zet!

Aan het einde van deze dag zijn de belangrijkste vraagstukken per regio beantwoord waardoor iedere regio in Nederland een stap verder kan met het realiseren van Nul op de Meter. Dat is de belofte van deze dag!

De dag is opgedeeld in twee delen. De ochtend staat in het teken van Nul op de Meter kennisoverdracht via verschillende Masterclasses. In de middag staan de regio´s centraal en wordt er gewerkt aan een regionale Nul op de Meter opgave. Na afloop van de dag gaat iedereen terug naar de eigen regio met een berg nieuwe kennis, de laatste ontwikkelingen, nieuwe contacten en concrete resultaten!

Nieman is onderdeel van het Nieuw Utrechts Peil en ontwikkelt Keep it Simple samen met de VIOS bouwgroep en Op ten Noort Blijdenstein Architecten (zie afbeelding links).

 

Contact

Als u hierover een vraag heeft, neemt u dan met John Bouwman contact op. Hij is namens Nieman betrokken bij het Nieuw Utrechts Peil.
Ook voor vragen over Mijn Groene App kunt u bij hem terecht.