Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nationale_Daken_Event_2016 De dakensector blijft volop in beweging. De actuele marktontwikkelingen maken het steeds belangrijker om sterk te blijven staan. Het is van groot belang om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen en hier op een juiste manier op in te spelen. Er liggen grote kansen voor de dakenbranche, denk alleen maar aan de opkomst van de branche voor zonne-energie en zonnewarmte en het verbod op asbestdaken per 2024. Ook de bouwregelgeving en kwaliteitsborging is aan belangrijke veranderingen onderhevig.

Dakenevent

Lindeman Events en BDA hebben de handen ineengeslagen. De gespecialiseerde dakenbeurs Dak Event en de jaarlijkse BDA Nationale Dakendag zijn allebei een begrip in de markt. Met de samenwerking tussen beide organiserende partijen worden twee sterke merken verenigd.

Op 27 en 28 januari 2016 zal het Nationale Daken Event worden georganiseerd: een tweedaags evenement waar een gespecialiseerde dakenbeurs wordt gecombineerd met actuele en prikkelende congressen.

Lees hier meer over dit event en bekijk het programma

Deelname Nieman Groep

Sander van der Tol
Donderdag 28 januari heeft als thema ‘
Technologie, een zonnige toekomst’

Om 10.30 – 11.00 spreekt collega Sander van der Tol over
‘Het effect van steeds hogere isolatiewaarden op dakdetails’

Een Rc van 6,0 m2k/W is vereist maar het gaat al veel verder. Wat betekent dit voor de (standaard) detailoplossingen? En wat vragen de (reken)regels werkelijk van ons en zijn er al gelijkwaardige oplossingen?

Alvast een vraag hierover? neem dan contact met ons op!

roofs2015-10p12-13 (1)_1 roofs2015-10p12-13 (1)_2