Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

PROVADA & Dutch Green Building Council

Schermafbeelding 2015-01-29 om 11.50.04_0 (RE) Building the Business is het thema van PROVADA 2015: het jaarlijks ontmoetingspunt voor de vastgoed branche. (RE) Building staat voor het vakgebied vastgoed, met daarbij aansluitend de (her)ontwikkeling en het (her)bouwen van de woon-, werk- en leefomgeving. Anticiperen op ingeslagen veranderingen en weer bouwen aan de toekomst.

Samen met de Dutch Green Building Council heeft PROVADA de afgelopen 5 jaar sterk ingezet op het thema Duurzaamheid. Het is inmiddels een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsvoering binnen de vastgoedwereld en het programma op PROVADA. Daarom presenteren Nieman en Tauw zich op het Dutch Green Building Plein

Nieman & Tauw, een gezamenlijk aanspreekpunt voor BREEAM-NL

De ingenieursbureaus Nieman en Tauw gaan samenwerken op het gebied van BREEAM-NL. Twee gerenommeerde ingenieursbureaus met een gemeenschappelijke visie over het ontzorgen van de klant en het integraal adviseren op het gebied van BREEAM-NL.

Lees meer over de samenwerking op de volgende pagina en in bijgevoegde flyer. Hierin staat ook welke projecten gezamenlijk gerealiseerd zijn.

Dutch Green Building Plein

Segment 001 van Brochure Nieman-Tauw_Final-vp Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met het nieuwe aanspreekpunt voor BREEAM-NL op het Dutch Green Building Plein Hal 11, stand 68 (1168 op plattegrond, rechts onder boven de lounge). De BREEAM-NL experts van Nieman en Tauw staan u graag te woord.

Gratis deelnemen op uitnodiging van Nieman en Tauw?

Nieman en Tauw hebben een beperkt aantal toegangsbewijzen weg te geven. Als u met ons een afspraak inplant op de PROVADA kunnen wij een gratis toegangsbewijs aanbieden. Wilt u hier gebruik van maken stuur dan een email aan n.kuilder@nieman.nl

Heeft u hierover een vraag?

Laat hier uw gegevens en vraag achter en wij nemen contact met u op!