Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Vereniging Bouw-en woningtoezicht Regiodagen Vereniging Bouw & woningtoezicht

Met als slogan “In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen” wordt u ook dit jaar op vijf locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag georganiseerd waar u samen met andere collega’s uit de regio zal worden bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht.

Alle actuele onderwerpen komen aan bod tijdens de regiodagen, zoals de laatste stand van zaken rond de private kwaliteitsborging, de impactanalyse invoering CC1, de verordening kwaliteit, de aanstaande wijzigingen in het Bouwbesluit en de meest actuele informatie rond de Omgevingswet.
Ook krijgt u al een inkijkje in het Bouwbesluit van de toekomst, namelijk het Besluit Bouwactiviteiten Leefomgeving (BBL). Daarnaast zal door de organiserende gemeente een actueel onderwerp worden gepresenteerd, en wordt er afhankelijk van de locatie nog een specifiek regionaal onderwerp worden besproken.

Bouwbesluit 2012 Nieman sprekers:

Johan van der Graaf of Adriaan de Jong presenteren op de regiodagen van 11.30 tot 12.30 uur over:

Actualiteiten Bouwbesluit 2012 met daarbij onder andere behandeld de wijzigingen Bouwbesluit 2012 per 1 juli 2015. en de doorgevoerde wijzigingen per 1 januari 2015

Meer informatie over de regiodagen in juni 2015 en aanmelden hiervoor kan hier.