Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op donderdag 9 februari is Harm Valk, senior adviseur energie & duurzaamheid, tweemaal te gast bij ‘Nieuwscafé’ op de Bouwbeurs 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.

Om 13.00 uur wordt Harm geïnterviewd over de actuele ontwikkelingen rondom de energieprestatie van gebouwen. Insteek van het gesprek is ‘beter dan BENG’ en het belang van glas en kierdichting in de gebouwschil.
Om 14.00 uur is Valk deelnemer in een breder gesprek over zomernachtventilatie. Dit naar aanleiding van een samenwerkingsinitiatief van Buva (waarbij ook Fakro en o.a. TBI zijn aangesloten) over de ontwikkeling en toepassing van een geïntegreerd systeem voor zomernachtventilatie. Mis het niet.

Wat is Nieuwscafé?

Het BouwBeurs Nieuwscafé (powered by aannemer.nl) staat in het teken van actuele en interessante onderwerpen die de bouw raken. Ondernemers, fabrikanten en captains of industry worden heel de week geïnterviewd. Het BouwBeurs Nieuwscafé is te vinden in de doorloop tussen hal 7 en hal 8.

Over BouwBeurs

BouwBeurs 2023 is het evenement voor bouwprofessionals om horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. BouwBeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 6 – 10 februari 2023. Registreer je via deze link.