Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ontwikkelingen en kansen op gebied van private kwaliteitsborging en bouwplantoetsing

Op 18  september organiseert de commissie MKB van NLingenieurs een nieuwe serie regiobijeenkomsten. Deze bijeenkomsten staan in het teken van de ontwikkelingen en kansen op het gebied van private kwaliteitsborging en bouwplantoetsing.

Adriaan de Jong Gastspreker Adriaan de Jong, specialist op het gebied van bouwregelgeving, vertelt wat private kwaliteitsborging precies is en geeft u een inzicht in welke kansen private kwaliteitsborging voor ingenieursbureaus biedt. Tevens komen de ontwikkelingen bij overheid en markt op het gebied van private bouwplantoetsing aan bod. En niet geheel onbelangrijk: u krijgt een inzicht in hetgeen aangeleverd moet worden voor bouwplantoetsing. Voor nu én voor in de toekomst.
Na deze inzichten kunt u een case verwachten. Op deze manier worden de consequenties van de keuze voor het toepassen van private bouwplantoetsing op een case helder gemaakt.

Programma

  • 15:30 – 16:00 Inloop
  • 16:00 – 16:30 Welkom
  • 16:30 – 17:30 Adriaan de Jong over ‘Ontwikkelingen en kansen op gebied van private kwaliteitsborging’
  • 17:30 – 18:30 Case
  • 18:30 – 19:30 Hapjes & drankjes

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden voor een van de regiobijeenkomsten. Wij hopen u op een van de regiobijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Lees meer op NLingenieurs.nl